Wednesday 2 January 2013

Blograte. Viewer's Choice 2012

UPD Голосування закінчено

Шановні блогери!
Ми вже давно планували влаштувати якийсь-то рейтинг ваших блогів, і ось час настав...

Ми вирішили, що перший раз переможців визначите ви самі. Пропонуємо вам обрати на вашу думку найкращій блог серед тих, які вказані в нашому списку. (До речі, голосувати можуть також лиш ті блогери, чий блог є у списку). Що приймати до уваги для визначення переможця? Давайте подумаємо...

Ну, звісно, дизайн та організацію блогу. Далі... Якість виконання автором наших квестів. Думаємо, вам легко буде оцінити цей пункт, адже ви самі працювали над цими самим завданнями і знаєте всі нюанси справи. Далі... Коментарі. Мається на увазі і ті коментарі, які отримав автор, і ті, які він залишав сам (можливо, саме у вас). Нарешті, наповнення блогу іншими, не-квестовими, матеріалами.

Голосування - таємне. А тому, коли ваш вибір буде зроблено, ви маєте відправити і-мейл на скриньку gravolan@gmail.com. І тепер - саме цікаве. Ви маєте не просто дати ссилку на блог, а обґрунтувати ваш вибір. Якщо це буде зроблено вами українською мовою - даний блог отримає +1 бал. Якщо англійською, але з помилками +1.5 бали. Якщо ж англійською і практично без помилок +2 бали. Тим самим ми хочемо, щоб ви відчули вагомість вашого голосу.

За свій блог голосувати не можна :)

Якщо декілька блогів наберуть однакову кількість голосів - ми проведемо додаткове голосування серед вчителів.

Що отримає переможець?
1. Картинку-диплом, яку можна буде розмістити у себе в блозі (інструкція додаватиметься).
2. Підтвердження факту перемоги на сторінці Blograte нашого сайту.
3. Ну, напевно, якусь заохочувальну оцінку від свого викладача :)
4. Great respect :)

Голосування триває до 20.01.2013. Чекаємо на ваші листи!

1 comment: